Chceš změnu?!

Chceš změnu?!

Anotace: ---

Osedlej štíra,
odjeď na něm vdál,
ať dovede tě víra,
do temných hadích skal.

Tam, v černé jeskyni,
kam cestu nikdo nezná,
štír přivede tě k bohyni,
je to had, a pohledem tě pozná.

Probouzí se tiše,
a ke tvé hrůze,štíra,
ukryje si v břiše,
k čemu v krista víra?

Bohyně všeho s hadí podobou,
upře zraky své na tebe,
-těžko udržíš se na nohou,
polib hada na jazyk,
a on odvede tě od sebe.

Polibek věnuj největšímu strachu,
neboj se, čeká na nás odměna,
problémy rozpadou se v prachu..
a stane se průzrašnější,
i ta láska zmatená...
Autor Peaceter, 05.05.2009
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí