Pohled

Pohled

Tvář bez výrazu
dny bez myšlenky
Chladivé prázdné pohledy
bez známky
citu

v dlaních moře
nevlastním rybářský
prut ani trpělivost

Záblesky očí v hladině
jezera se vždy rozplynou
po chvíli zhynou
jak pohled přes
růžové brýle
zčerná

němé ryby jsou věrní
posluchači
a chutná jim
svědomí
které pak rybář
podává k večeři
s myšlenkou lehkou
z radosti úlovku

ukradený trám z ramen
trpících přátelských
proseb
a leklé úsměvy
se proměnily
v zář
blyšticích čepelí
bez možnosti úniku
před sebou
dnes i zítra
před rokem
vždy

marně volají o pomoc
a voda hoří
se vzkazem
nepsaným
který se nečte
jen...

kolik lidí, tolik vzkazů
nedoručených
Autor padající do neznáma, 05.05.2009
Přečteno 267x
Tipy 19
Poslední tipující: zlomeny srdce, Vlk v rouše, subrtka, kikis, Bíša, strašidýlko-střapatý, labuť, WAYWARD, enigman, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-) Zaujala mě.

08.05.2009 13:25:00 | subrtka

...ukradený trám z ramen tip

06.05.2009 00:04:00 | WAYWARD

ta pošta...tichá...

05.05.2009 23:16:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí