Snění

Snění

Anotace: ..o cestování už jen sním..

Zavřu oči a sním,
jen o hezkém přemýšlím.

Po klidu toužím,
v myšlenkách se ploužím.

V představách cestuji,
sportovní boty obuji.

Před sebou dlouhou pouť,
na lodi budu plout.

Až dostanu se do cíle,
nastane očekávaná chvíle.

Navštívím krásná místa,
podle svého gusta.

Pohlednici pošlu známým,
z daleké cesty je pozdravím.

Až všechny krásy prohlédnu,
k návratu se rozhodnu.
Autor Jarka, 06.05.2009
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Juraj Hrom, Raziel PsyDearth Characith, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Labuť - určitě, aspoň by bylo veseleji.

06.05.2009 10:37:00 | Jarka

A mohla bych jít taky.? :o)

06.05.2009 10:16:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí