Vesmír

Vesmír

Anotace: Nic popisovat nebudu, ale bude fajn, když si to někdo přečte...:)

Sbírka: Citlivá bezcitnost

Po prašné cestě mlžných plání
uhání rozbřesk
a nikde nemá stání.
Ani při stmívání.
Nikdy nezpomalí.

Jsem příživník
jedné z krásných matek.
Poklekám před silou vzpomínek.
Průkopník oběžných drah
- věčně na cestách.

Člověk nezbeda.
Proč nikdo nehledá východisko?
Jsme tak daleko a jsme tak blízko.
Slunce zapadá
na dotyk našich očí.

Planeta se otáčí kolem své osy.
Nevidí skutečnost.
Kdysi chodili jsme po ni bosi,
bytost nad bytost.

Jsme jen siluety jiných existencí
ve Vesmíru.
Poničené strany starých mincí.
Čekáme na černou díru,
ve strachu, ve zlobě, v míru...

Je nekonečné a věčné,
to vesmírné zrcadlo.
Je pomíjivé a snivé,
přesně jako láska.

Po prašné cestě mlžných plání
uhání rozbřesk
a nikde nemá stání.
Ani při stmívání.
Nikdy nezpomalí,
ne, nikdy nezpomalí...

Snad.
Autor Jimsik, 06.05.2009
Přečteno 304x
Tipy 10
Poslední tipující: stravla, Psavec, MalaIzis, labuť, danaska, Raziel PsyDearth Characith, Rbb, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké,dokonce moc.

07.05.2009 21:10:00 | stravla

Je dobrá.

06.05.2009 21:41:00 | Psavec

Zajímavá a líbí se mi.

06.05.2009 13:06:00 | labuť

Pěkné, obsahem i formou.

06.05.2009 12:21:00 | danaska

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:02:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí