Bezmoc

Bezmoc

Anotace: ...

Sbírka: Citlivá bezcitnost

Vagóny.
Mrtví i živí lidé v nich.
Strojvůdce.
Odváží jedny z posledních
obětí války.

Do dálky.
Rozléhá se ozvěna mého hlasu.
Slzy.
Kanou po těch smutných tvářích.
Kap.Kap.
A rozprsknou se na kolejích.

Vagóny.
Mrtví i živí lidé v nich.
Strojvůdce.
Nevnímá nářek trpících.
Strhané obličeje židů.
...A já jsem jeden z nich.
Autor Jimsik, 06.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: raconteur, stravla, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to dávám super tip

06.05.2009 12:01:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí