Zpověď špatné obchodnice.

Zpověď špatné obchodnice.

Anotace: všem mým láskám. * a s poděkováním Písničce *ps:jedná se samozřejmě o duši :))

.
Su holka hodná, milá,
vůbec žádná semetrika,
přesto leta marně hledám
věrného zákazníka.

Nejsem žádnej vydřiduch,
ale spíše lidumil,
ví to Pepík, Kuba, Tomáš,
dokonce i Bohumil.

Poskytuji slevy, akce,
dvě za cenu jednoho,
tak nebojte se, nakupujte,
prostě pojďte do toho!

Vše do vyprodání zásob
s odvozem až domů,
kdo zaplatí hotově,
dostane dárek k tomu.

A kdo byste měli zájem
podívat se do skladu,
mám tam plno skvělejch věcí,
celou velkou hromadu.

---

Ale výdělky jsou malé,
když sečtu má dáti-dal,
někdo by se zasmál, ale
jiný by zaplakal..

Lámu si hlavu s účetnictvím,
příjmy, náklady a daně,
zdá se, že su na mizině,
jestli to počítám správně.

A já nechci zbankrotovat
(nebylo by to poprvé)
a tak, i když je mi líto,
zvedám ceny, pánové!
.
Autor Euka, 25.10.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtít jenom prodávat?
Obchodníka špatný rys.
Zákazník bude rád
za poprodejní servis :)

25.10.2005 16:37:00 | Enšpígl

Pěkně draho a cenu vysoko nasadit! Tak by to mělo být, ať si sebe můžem vážit...

25.10.2005 14:06:00 | Krtica

Bravóóó, děláš mi radost.
A navíc je to docela vtipně podané.

25.10.2005 12:55:00 | Písnička

možná vykašli se na slevy a dárky vážená!!
muže vždy baví jenom chviličku..ta cena snížená :o))

25.10.2005 09:22:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí