rovně

rovně

Anotace: se zapomnělo v mrazícím boxu

rovně
kyvadlový pole tiráky a tma
jet dál
a u dálnice stál černej stůl
prázdná láhev a jedno skleněný
oko
pozorovalo hvězdy - - - nebyly
naživu, stardust
a už dvacet čtyři hodin
se slunce nevrátilo
z východu
-exit-
nemáme kam

podívej
červená zem
vzduch přestal dýchat udusíme
se
tak tence - - - střepy
tichý hlas
...
na náměstí jsem potkala klauna
brečel že jeho žena
uviděla červenou žirafu a od té doby
je v komatu
zrcadlo nakřivo, slaná rosa
-pláč-
spadlo
prý sedm let smůly, mávl rukou, nic horšího už mě potkat nemůže
pak ho přejel náklaďák
ještě v krematoriu
zářil štěstím
...
stíny
ve zdech
pojď už zpátky
z římsy
šeptala
ze spaní
v pokoji postel krabice plíseň a tma
z okna pršelo - - - a v pokoji
zebra s ohořelými pruhy
smála se
pořád a pořád a –
...
ráno
starý pán v klobouku
-dnes jsem
nad mořem viděl racka
díval jsem se dlouho... a nyní
už vím
že byl...
Autor atty, 06.05.2009
Přečteno 307x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, Bíša, Jimsik, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zatáčkou...

07.05.2009 10:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí