Žijte teď

Žijte teď

Anotace: Malá inspirace pro život

Ač nezkřivil mu ani chlup
ta bolest snést se nedá
vychází z míst, kde leží trup
a pokožka je bledá

a s hlavou holou jako sup
vyklovává mu duši
roj much jak roje hvězdokup
nezvratný konec tuší

Teď už je pryč a příští teď až přijde
uteče stejně jako to předešlé
uživat teď teď možná snad jen mu jde
užívej tohle teď a ne to přešlé

vyznavač Valentýna
a hůl nad ním zlomená
zlomila ji blondýna
tajemně bezejmenná

už nechodí do kina
a hledá rozkoš v knize
ve spánku si začíná
splňovat svoje vize

Teď už je pryč a příští teď až přijde
uteče stejně jako to předešlé
uživat teď teď možná snad jen mu jde
užívej tohle teď a ne to přešlé
Autor zabiják, 06.05.2009
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Tanzania, Unyle Pěl, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné.ST

27.05.2009 11:25:00 | Tanzania

...inspirace dobrá,žebychsenechal? ;-)

06.05.2009 18:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí