Nezbytný manipulátor

Nezbytný manipulátor

Anotace: Takový, jakého chceš mít.

Proniknul do života, mysli i srdce.
..Ach s Vámi to nemyslel on vážně přeci.
On - vládce podvědomí, zábleskem ve tmě!
Jak brailovo písmo On zrodí se v Tobě.
Jen k věci a všechní ho mají zasvýho.
Ladně omotávat oprátkami..
Hyje!!
Zvládá konverzaci a milion tváři,
Objeví se náhle a pak Tě vytváři.
Charizma je nutný jak kuřecí bujon.
Nalevo po schodech - tám bydli ten špion.
Autor Alisa 16, 06.05.2009
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: Churry, Petbab, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš mi prosím napsat o kom to je? Je to naprosto totožné s tím, co teď řeším...M

06.05.2009 16:27:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí