...malá prekérie

...malá prekérie

Anotace: ...katce

Uprostřed suché prérie
našel jsem drapérii
uprostřed tkané drapérie
spatřil jsem scenérii

kde polonahá Ofélie
vyráží výkřiků sérii
Othelo uškrtil Desdemónu!
já patřím k jiné férii!

...tajemná periférie
cestou k rafinérii...
strojní mašinérie
v jedné synergii


...
potkal jsem Valérii
uprostřed galanterie
koupil jsem lístek
do staré galerie
uprostřed Valencie
a dva svazky beletrie

bylo to drahý -lapálie!
ale jen jednou žijem!
nevěděl jsem že Valencie
Je v itálii!
Myslel jsem že pojedeme
do Francie...

Valerie tam jela
příští rok - s Natálií!



...

Uprostřed suché poušti
spatřil jsem oázu stinnou
kde zrovna bazén napouští
a na pozdrav mi kynou

pojďte pobejt
voda má dneska jenom 34 stupňů...

...

uprostřed suché nad mokrou
se kluci z horní dolní

plazí v plné polní

mezi přesličkou rolní

místo pivka na Stodolní.
Autor STIMPRE, 06.05.2009
Přečteno 335x
Tipy 10
Poslední tipující: Házté, Kyle, labuť, Psavec, Bíša, Žqáry, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

***

06.05.2009 21:04:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí