Strach

Strach

Anotace: ...

Má duše,střed soudnosti, mi zřejmě uletěla
já páchám činy hodné zavrhnutí,
má diagnóza - zlem pominutí,
to všechno aniž bych chtěla.

Horší jak prokletí je tohle břímě,
stahuje mě dolů,
marně se snažím šplhat vzhůru,
po každém pokusu stejně končím na dně.

Ztrácím se v hlubině posedlosti,
však není nikdo kdo by svou ruku pro mě vztáh,
obklopují mě sítě zla a špatností,
mám z nich strach.
Autor Zuzanka.D, 06.05.2009
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí