Cítím to v kostech

Cítím to v kostech

Anotace: (6.května 2009)

Blíží se povstání
v mé duši labilní
jež vydává volání
po múze stabilní

Období extáze
potichu přichází
zničí mé nesnáze
k peklu je provází

Cítím to v kostech
cítím to v žaludku
čas ztratí spěch
odejdu od smutku

Cítím to v kostech
cítím to v orgánech
lechtání v žaludku
mráz běhá po zádech
Autor démon zatracení, 06.05.2009
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Lilly Lightová, Bíša, Patěnka, Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překrásné... ;)

06.05.2009 20:29:00 | Patěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí