O čem je život?

O čem je život?

Anotace: Zamyšlení

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

O čem je život?
O životě.
O tom, co říká „Nazdar, kotě“
O tom, co říká „Ahoj, Lásko“,
Život je jedinou krutou sázkou
Co šťastný vyhraje
A příště zas ne
Až mu Bůh se šklebem zase zhasne
Tu jeho šťastnou hvězdičku
A pak ten nešťastný uchopí pánvičku
A pořádně praští Tě po hlavě
O čem je život?
O štěstí.
O reji řestí a neřestí
Co jsou to vlastně řestě?
Smutný pán ve smutném městě,
Co neví, co je to potěšení
Co je to potěšení?
Potěšení je žití
Tisíce jehel a nití
Co se nebojí proplést a píchat
O čem je život?
O sexu?
O lásce, Ty tupá.
Snad.
Autor Trinity666, 06.05.2009
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Deawe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohleto jsi mi snad ani neukazovala :-(

31.07.2009 17:11:00 | Deawe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí