Vzteky gagaga

Vzteky gagaga

Anotace: prahnu po robotech...

Na skok tu zas byl, opět
Robotích snů už zanech!
Nastal čas s tváří oschlou
tvořit své sny v noc jasnou,
v básně snadně i vztekle,
vypsat ty večery matné.

Myšlenky, ženy a naděje,
dopřát tomu snad i děje.

Pées.
Nejsem plný stesku
po robotím stisku.
Chybí jen někomu,
mě také pes.
Autor Douša, 06.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: snupicek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí