Děkuji ti maminko...

Děkuji ti maminko...

Anotace: Není to asi vyloženě báseň... ale o to snad nejde... důležité je, že je to napsané přesně tak, jak jsem to v danou chvíli cítila...

Děkuji tobě, za to co jsi pro mě udělala,
Přivedla jsi mě na svět, a odmalička mě na něm provázela…
Provázíš mě dál, ať ve zlém nebo dobrém. Děkuji tobě, že jsi to se mnou do teď vydržela…

… k tomu je potřeba hodně sil, které ty máš
Obdivuji na tobě to, jak se nikdy nevzdáváš.
Bojuješ ať to stojí co to stojí
to já jsem ten srab, který problém neustojí…

… nebuď zklamaná za to, že jsi mě nenaučila bojovat
třeba se to jednou naučím… Buď na sebe pyšná za to,
co jiného jsi mi dala, já si myslím,že jsi mě dobře vychovala!!

Už mi docházejí slova a po tváři se kutálejí slzy
Promiň za všechno zlé, vše mě mrzí…

Mám tě moc ráda maminko…
Autor m@rushka, 07.05.2009
Přečteno 1162x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je otevřená a od srdce a za to má ode mne tip... věřím, že je Tvá maminka na Tebe pyšná...

07.05.2009 08:58:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí