Vlahá noc

Vlahá noc

Anotace: ...

Je pozdní jarní večer,
příjemná vlahá noc,
po řece pluje divoký kačer,
do výšky tyčí se most.

Ve tmě se kroky ozývají,
drobné hvězdy svítí na obloze,
po nábřeží opozdilci kráčejí,
hvězdné nitky září dlouze.

V blízkém lese sýček zahouká,
noc do druhé půle přehoupla se,
lehký vánek větve rozhoupá,
je čas k spánku ukládat se.
Autor Jarka, 07.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: Juraj Hrom, WAYWARD, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí