Nevěrní

Nevěrní

Anotace: To jsem potkala jednoho muže Don Chuána a ptala jsem se ho proč se k ženám chovají mnohdy tak necitlivě a majetnicky. Motýli co opylují a letí si dál... Ale nedej Bože, když je to naopak. To jste pak žárlivostí bez sebe a děláte kvítkům ze života peklo.

Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.

Nevěrní

Nevěrní mužové toužící po svobodě,
touláte se po nocích - začouzených barech
hledajíc svobodu,
kterou jste prodali za krapet povinností,
ale kdo se vašeho srdce vlastně zhostí?
Kráčíte v naději hledajíc zábavy.
Hledáte Nirvány.
Lapeni v síti, kterou jste přijali s tím, že si zvyknete, ale ouha.
Chytla vás do svých ok posedlost - touha.
Vaše chuť se rozdávat je silnější,
než klidný domov a vidina hádky pozdější.
Štěstí hledáte a najít Ne a Ne.
Střípky radostí se nedají slepit v duše klid.
Toužíte svobodně nadechnout se a žít.
A tak stále hledáte
a na naši bolest nedbáte
a my časem pochopíme,
že i my hledat musíme.
Svoji svobodu, která nás naplní.
Naplní radostí,
a tak vás necháme hledat a nacházet
a zas k nám přicházet.
No a jednou nám dojde všem,
co Láska vlastně je,
teď bloudíme navzájem neznajíc naděje,
jedni bez bolestí
a druzí s ní.
Přijdeme k poznání,
že si navzájem nemusíme ubližovat,
ale máme možnosti si pomáhat,
svobodně se rozhodovat
a přitom společně růst.
Nežárlit, ale milovat.
Milovat Láskou, která je čistá
a má mít vždy na tomto světě místa,
ale ne jenom na tomto světě,
ale v celé naší bytosti,
ať se láska jako světlo, životodárná voda rozhostí.
A tak konečně dojdeme klidu a radosti.
Autor Lady L, 07.05.2009
Přečteno 409x
Tipy 12
Poslední tipující: zlomeny srdce, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Markéta Hl., enigman, 6thSun, WAYWARD, Žqáry
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda ... hlboká poklona za tieto slová

10.05.2009 00:20:00 | zlomeny srdce

zajímavé,druhý břeh

07.05.2009 18:31:00 | Radek.oslov.Šafárik

taky věřím na čistou lásku, ale proč ti chlapi někdy mluví úplně jinou řečí ?

07.05.2009 14:49:00 | Markéta Hl.

...po přečtení jsem chtěl napsat něco moudrého,ale nejsem moudrý,nic mě nenapadá...hlavu mi vyplnil pocit lásky...ST

07.05.2009 11:17:00 | WAYWARD

... milovat láskou, která je čistá... jak teplý májový deštík, co duši omývá a do srdce život vlévá...

07.05.2009 09:58:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí