Posledný zárez

Posledný zárez

Anotace: Inšpirovaný od Pink Floyd Final Cut(1983) In Memoria 1967-2007

Sbírka: Slova hlasu básní v ozvěnách

Keby len,
sám opustil slzy...
Odpustil by,
čo ho mrzí...

Keby len,
svet, čo sa krúti...
Dal do rúk k nám,
obraz smrti...

Keby sám,
sám bol kráľom,
čo teraz má,
je odraz darom...

A pieseň tá,
čo znamenie dáva,
je len tieňom
-neznáma...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 07.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Rbb, labuť, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí