Řeka

Řeka

Anotace: ......

Sleduji pramen, jež po skále stéká
A dole pod ním rozlévá se řeka
Sleduji zátoku,
Sleduji moře,
Vnímám jen rozkoš a sílu bouře
Stojím v dešti v bouři
Nahá u vody
Nemám strach že umrznu
Zvládám se zdravím závody
Umírám v sobě
Snad chci zemřít v téhle kráse
A podléhám přírodě
Podléhám své spáse
Házím své vlasy na záda
A šeptám
Jak tohle mám ráda
Přijď za mnou a přitiskni své tělo ke mně zezadu
Mám divokou a nezkrotnou, nadpozemskou náladu
Cítit Tvé tělo, cítit chladnou vodu,
Cítit čerstvý vzduch, dál do ráje půjdu,
V rozkoši ubitá
Květina rozvitá
Chci být
Pod Tebou schovaná,
Svobodně schoulená..
Smím svobodně žít
Autor Ammazonic, 07.05.2009
Přečteno 240x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, Psavec, enigman, WAYWARD, Rbb, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.

07.05.2009 15:16:00 | Psavec

plout..

07.05.2009 11:31:00 | enigman

st

07.05.2009 11:24:00 | WAYWARD

krásné a zajimavé dávám super tip

07.05.2009 10:45:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí