K narozeninám

K narozeninám

Anotace: jen pro toho nejlepšího..

Tak jako voda běží i čas letí dál
bez ohledu na to kdo by si co přál.
Dnes zástupy Ti vstříc půjdou s přáním
štěstí a zdraví Tvé sny ať nejsou už jen zdáním.
I já Ti z celého srdce přeji
a to i přesto že co bylo dávno není.
Ať chceš či nechceš pro mě jsi tu dál
jedinečný a nejlepší co znám.
Autor kávajezpět, 07.05.2009
Přečteno 409x
Tipy 6
Poslední tipující: Markéta Hl., Rbb
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi zajimava,a takova moc pěkna davam ST

19.05.2009 19:43:00 | Lady_Mucik01

krásné a zajimavé dávám super tip

07.05.2009 10:47:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí