..neznámý pocit..

..neznámý pocit..

Anotace: ..když cizí bytost je vám Bůhví proč blízká natolik..že ač ji neznáte..tak přesto pocit z letmých telefonátů vás obohatí víc..než kdo kdy tušil..

..zas do ucha mi pronik´její hlas..
Stejně tak plachý..jako poprvé
a stejně hřejivý a láskyplně tichý..

hranice zmizela..a s ní zmizel i čas
niterné sblížení jak kapka od krve
padnoucí na oltář..vykupující hříchy..

..zas do prostoru vnikl kousek tepla..
Stejně jak poprvé..tak nenápadně vlét´
z protější strany světa..do bodu porozumění..

hranice zmizela..cítit byl náznak světla
stvol cizích bytostí se rozvil v jeden květ
to silné pouto věk..ni dálka nezmění..
Autor šuměnka, 25.10.2005
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tyhle pocity jsou moc fajn.

26.10.2005 10:03:00 | Krtica

tak todle odněkud znám.. .))

yo yo to se něgdo má...

prima!

25.10.2005 17:59:00 | Bean

Nádherná básenka!

25.10.2005 16:19:00 | Erybeth

Tohle mi něco říká. Krásně napsané ... :o)

25.10.2005 12:38:00 | WWW

I za hranice času jde to sblížení... ;o)
a prolíná se mnoha životy,
znám ho já, znáš ho ty...

25.10.2005 12:38:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí