Srovnání

Srovnání

Anotace: .......

Plamenné oči
Výrazné rysy
Blízký Tvůj dech
V kanále krysy
Nespoutanost těla
Vše to, co jsem chtěla
Vášeň, sex a pohoršení…
Jak se člověk časem mění
**

Něžná Tvá tvář,
V očích jemná zář
Charisma, tvá lepší stránka
Tvoje vnitřní ženská stránka
Úsměv, který hladí
A rty, které svádí
Proč jsi tolik jiný,
Mé touhy jsou plné viny

**

Dlouhé černé vlasy –
Synonymum krásy
Zmalované oči
Chraplavý hlas
Podíváš se do našich očí
Tvé fanynky omdlí zas…
Jsi nebezpečný pro temné touhy
Myslí na Tebe jak je den dlouhý
a když Tě zblízka spatřit smí
letí peklem, pak se probudí..

**

Tvé tělo, Tvé pevné nohy,
K flirtu samozřejmé vlohy,
Tvá dominance,
Nadvláda –
Náhle mne vášeň přepadá
A v mysli leccos napadá..
Snad že touhu s láskou lze spojit
A k oáze štěstí po Tvém boku dojít
Snad jen to, že můžeš být ten pravý
A překonat po Tvém boku
Můžu svůj chtíč dravý…
Snad jen to
Že moje star
Proti Tobě – polotovar…
Autor Ammazonic, 07.05.2009
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesrovnatelná...

07.05.2009 12:54:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí