spomienka čo ostáva

spomienka čo ostáva

Anotace: ..při navšteve jednoho hrbitova...

Nad čiernou zemou
Je čierna hmla
A tisíci osud
Čo tma prehltla
Povstal a sedí na lavičke
Medzi brezami
Čo plačú
Ako deti bez cumlíka

I smutná vŕba sa ticho kloní
Ku krvi vsiaknutej
Do koreňov jej hlbín

Žena čo milovala hrdinov
Stále miluje
a kupuje kvety
Spomienka ťažkých dní
Statočných krokov
ktoré ostávajú vtlačené
do kolísok kde ticho spia
/muži Odvahy i Zla/
A všetkého čo človek v sebe má-
- Otlačená do bieleho kríže

Stého?

"Len láska pretrvá..."

V Prahe na cintoríne
tam večnosť neplynie...
Autor adida, 07.05.2009
Přečteno 292x
Tipy 10
Poslední tipující: fialová, mjh, Hesiona-Essylt, kikis, spare, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano... zvlášť ženy to mají těžké.

08.05.2009 17:33:00 | Hesiona-Essylt

Skvělá atmosféra! "o)

08.05.2009 08:20:00 | kikis

Hřbitovy mají někdy úžasnou atmosféru, když se na to člověk zkouší dívat jiným pohledem ;-)

07.05.2009 15:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí