Rozum

Rozum

Anotace: kam jen zmizel?

Když jsem byla malá,
rozum jsem neznala.
Žila jsem jak malý fracek,
co by zasloužil pár facek.

Jenže pak přišla náhle zcela
jedna obrovská změna:
Já rozum dostala
a blbnout přestala.

Leč tím to nekončí,tím to začíná!
Potkala jsem Tebe
a rozum nalezený
zmizel do neznáma.


A vše mohlo začít znova,
kvůli Tobě nenacházím slova,
jak popsat tyto události
a už je mi to jen k zlosti
pořád dokola se plést.

Teď musím na rozcestí stát,
protože nevím, kudy se dát.
Tvůj rozum zůstal tam, kde byl.
Můj život ten Tvůj nezměnil.
Autor A'tuin, 07.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí