MAMINKO

MAMINKO

Anotace: maminko, mám tě ráda nade vše...

Maminko moje milá
Co já bych za to dala
Abys byla šťastná.

Jsi moje štěstíčko,
Co drží mě nad vodou,
Moje sluníčko.

Co paprsky teplo rozlévá,
září do daleka,
vše do krásy rozkvétá.

Vždy tu pro tebe budu,
Pro tebe ,
Dám i stop osudu.
Autor Štířice, 07.05.2009
Přečteno 674x
Tipy 2
Poslední tipující: siminak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí