to místo

to místo

Anotace: ..

Poznala jsem místo na zemi,
kde všechno hezké zdá se mi.
Kde pramení z duše dobrota,
kde protéká prostá čistota.

To místo znám,
já koukla tam,
vládne tam laskavost,
empatie a upřímnost.

To místo je v tobě, to už vím,
už se toho pocitu nikdy nezbavím,
a ať už se stalo cokoli,
už mě to tolik nebolí.

Tvé oči ty jsou upřímné,
tvé ruce laskavé,
tvá ústa přátelská,
tvoje tvář je hezká.

To v tobě se skrývá ta upřímnost,
to v tobě je ta laskavost,
to v tobě je to místo na zemi,
co tak hezké zdá se mi.
Autor Aliklat, 07.05.2009
Přečteno 295x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné...

08.05.2009 19:46:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí