Krvavé vášně

Krvavé vášně

Anotace: má milenka je upír a já se nechám sát....

Upíjíš krev
z mého hrdla
přisátá jako klíště
píchla jsi
mi do žíly
uspávací látku
abych sebou
tolik necukal
nebránil se tvým
krvavým vášním
jsem vysílený
jazykem olízneš
poslední kapku
necháš si ji
stéct po bradě
napolo spící
zvedám palec
je to v pohodě
ale dnes stačilo lásko
dnes je konec tvým vášním
zacuká mi v rozkroku
asi nedostatkem sexuální
aktivity, lupne
po mě pohledem
tak pojď,
tvaruji slova ústy
ale nemluvím,
jenom otvírám pusu
a rozepínám si poklopec
poslušně se oddá
souloži, je mi odměnou
za mou krev, která
protéká naším vztahem
Autor Tomáš Přidal, 07.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako horor,ale krásný

08.05.2009 16:46:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí