Věčné...

Věčné...

Anotace: o hledání..

Možná bych šla i světa kraj
možná...
možná bych našla zapadlej ráj
Někde na rozcestí
mezi dvěma topoly
Kdo ví..

Nějaká skrytá existence
vyděšená
schovává se...
Pod ranami deště bičována
choulí se
v klubíčku
mezi dvěma topoly...

Možná čeká
až brána se otevře
a ona vstoupí
možná taky jen tak bloudí
spoutaná
železnými okovy
zamilovaná do tmy...

Možná bych šla světa kraj
i ten můj vymyšlený ráj
bych časem našla
Ale k čemu to všechno?
Možná bych byla taky spoutaná
možná by mi byla zima
ale čekala bych na tebe
mezi dvěma topoly
a teprve pak,
teprve s tebou...
Bych vešla dovnitř..

Já, zmatená existence dnešní uspěchané doby
Pořád hledám.. A stále nenacházím...
Autor hazy sky, 07.05.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni hledáme... stává se, že myslíme, že jsme našli... a kolikrát je to jen další slepá ulička...

ST za ráj mezi topoly:)...

( A vítej na Literu... opožděně, ale přece...)

11.05.2009 21:00:00 | Fighting Dreamer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí