Dívej se..

Dívej se..

Anotace: .. na Měsíc

Dívej se na Měsíc
zda-li je nespatříš
když půjdou noci vstříc
touhy mé hledat skrýš

dívej se ještě dál
někde tam utek jsem
kam já se nedostal
neztrnul úděsem?

dívej se nejdále
na konec světa snad
mé oči nestálé
zůstanou napořád

pak se dýl nedívej
na Zemi zůstaň snít
na moji radu dej
chceš-li tam stopy mít

svý stopy nechci znát
teď o mně všechno víš
pryč, abych neupad..
(rozuměj - výš a výš)
Autor Petbab, 07.05.2009
Přečteno 285x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Stepbystep, Elza511, Indigo, okapovaroura, sophia92, Aurora., jita.1965, Psavec, bejbyyyy, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí