Můj portrét

Můj portrét

Anotace: Básen o mě, napsaná 11.2.2008

Sbírka: Moje básně

Příliš snící,
méně v realitě,
někdy spící,
někdy energie sytě
ve mě projevuje se,
jak blázen někdy jsem,
idea v mé hlavě pluje,
-v tu chvíli jinde jsem.
V tu chvíli mé tmavé oči
jakoby do prázdnakoukaly,
přitom v nich se svět točí
a verše plují.
Básně jsou muj život,
kresba též,
bez nich bych tu nebyla
a to není lež.
Já člověk jak z jiné planety jsem
a ani mi to moc nevadí,
hlvně, že tu jsem
a že mě mají rádi
určití lidé, mí přátelé,
to staší mi,
život je hezčí s nimi.
Autor Terra130, 07.05.2009
Přečteno 1723x
Tipy 4
Poslední tipující: Ik, Arret, Shnecek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malba a basne,
tot vse nam dava.
A s hudbou
-dokonalou symfonii sklada.
/krasne ses popsala/

07.05.2009 20:36:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí