Proradná

Proradná

Anotace: zase další dílko o falešném přátelství a mých rozpolcených pocitech..za hodnocení /ať už kladné či nikoli/ budu ráda;)

Ve snu ses zas zjevila,
přišlas, abys mne trápila??

Stýská se mi občas po starých časech...
Po tom, kdy jsme se smály,
ty časy hezkými být se zdály...

Jednou se chci vrátit,
chci se s tebou zase bavit,
potom se mi protivíš
hlásek říká: dej si pozor, ať se zas nedivíš!

Jsi holka proradná,
a já z toho teď bezradná...
Nevím, jak se k tobě chovat mám
nevím co bude, když ruku na usmířenou ti dám...
Budeš zase dělat andílka a kamarádku
tak jako ze začátku?
A přitom za zády pomlouvat?
Budu já si opět přátelství hloupě namlouvat?

Proč mě tak trápíš? proč mě ničíš?
proč své důvody k tomu všemu mi nevylíčíš?
nedáš mi chvíli klidu
po nefalšovaném přátelství ani vidu
Vídám tě ve škole i ve snech...
tak už mě prosím nech...
Autor Soledad, 07.05.2009
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: Sýkorka07, démon zatracení, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, fakt moc dobrá

24.05.2009 18:23:00 | Sýkorka07

the same feel....the best of luck..

15.05.2009 19:58:00 | Sana.sorrow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí