Láska bez hranic

Láska bez hranic

Anotace: (7.května 2009)

Vykroj si z mého srdce
kousek, jenž bude ti blízký
představ si, že jsme v pohádce,
kde lze dosáhnout úplné lásky.

Lásky, pro kterou nejsou hranice,
jež se vymyká všednímu světu,
lásky, která touží žít více,
jež tíhne k žhavému létu.

Dosáhnem krásného stavu,
kdy svazek náš bude i vírou,
probouzíš ve mně ztracenou slávu,
dáváš mi pravdu – čistou a čirou.

Čirou jak horský veletok,
jenž valí se dolů do údolí,
čistou jako švestkový mok,
kterýžto játra cirhózou skolí.
Autor démon zatracení, 07.05.2009
Přečteno 294x
Tipy 10
Poslední tipující: Woski, Lilly Lightová, lucajda89, Bíša, kikis, urcite.me.neznas, Patěnka, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hledaš partnera lidožrouta?:-D

Jinak moc hezké vyznání.

08.05.2009 16:09:00 | kikis

vykroj si z mého srdce kousek jež ti bude blízký..to mě dostalo...moc hezká básnička

07.05.2009 22:03:00 | urcite.me.neznas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí