...noc, pět minut do svítání

...noc, pět minut do svítání

Anotace: ...Katce

Ještě mám
Tvou ruku ve své dlani
ještě mám
na krku otisk rtů Tvých...

...jsou mapy lásky ještě nepřečtené,
jsou místa, kam půjdeme spolu
místa, kde jsme se nelíbali
ostatním utajená místa...

Ještě nám
neodjel vlak má Paní
ještě nám
nestýská se po mrtvých...

...jsme živí a nazí,
a je noc, pět minut do svítání...
Autor STIMPRE, 07.05.2009
Přečteno 271x
Tipy 27
Poslední tipující: Házté, prostějanek, Bíša, Severka, kikis, Aťan, ziriant, jedam, janewe, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...tak už konečně spěte a nevrťte se...

08.05.2009 10:50:00 | Aťan

pět minut a světlo vyžene ticho noci
pět minut máš mě ve své moci
ránem se budíš ve mně
nocí jsi v sobě stulený
pět minut pro přestup
pět minut ...
kdykoliv si do mně vstup... něžný, saténový jak měsíční svit

07.05.2009 23:18:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí