Plamínek

Plamínek

Anotace: proč je anotace povinná?:)

Počasí sychravé, zima a chlad,
přec hřeje mě u srdce, že mám Tě tak rád!
Mrazí a kvílí větrem meluzína,
slyším v ní šeptat Tvůj slaďoučký hlas,
ten hřejivý pocit nebude z vína,
to něco krásného rodí se v nás.
V srdci jenž zamrzlé zdálo se dosud,
plamínek vzplál, snad přeje si tak osud,
by plamínek počal i na druhé straně,
změnil se v požár jenž nikdy neustane!!!
Autor Fantom opery, 07.05.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pozor na popáleniny... :o))

07.05.2009 23:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí