Mengele

Mengele

Anotace: faksemhoviděl

Na Brazilský pláži
kde jsem se snažil
chytat barvu na těle
kdy moje stará byla vzteklá
že indulóna jí ze zad ztekla
řekla:hele Mengele

Válel se tam na dece
barvy hrachový
vedle stará štrykovala
kříže hákový

Vona je neděle
a Mengele
po obědě přišel spát
bez obavy že ho ještě
budou znát.
Autor zenge, 08.05.2009
Přečteno 228x
Tipy 8
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, Severka, Nergal, sei to do
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No von furt pendluje minulej měsíc byl viděn v Peru

10.05.2009 20:21:00 | zenge

A nemel by byt v Argentine? mozna se pletu...

09.05.2009 00:43:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí