vina

vina

Hřichy byly odpuštěny,
vina zůstala nesmyta
a mě přišlo krvavý psaní.

Píšou v něm, že...
tvoje ruce ledoví,
tvoje tělo bledne,
ústa tvá se nesmějí
a moje duše chřadne.

Kde jsou tvoje slova?
Kde jsou tvoje ideje?
A kde jsi ty?

Zamáčkli ti oči
o tisíc let dřív,
byli tak odporní, neznámí.

Tvoje tělo ve tmě leží,
o cizí se opírá,
moje tělo taky leží,
leží a umírá...
Přečteno 344x
Tipy 14
Poslední tipující: Barpob, kouzelníček, Bůchví..., major.siorak, Dračičák, jedam, enigman, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl bych mít to tvé vedle svého.. ;)

14.05.2009 20:28:00 | Bůchví...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí