Miluji tě

Miluji tě

Anotace: Inspirace výročím a sledováním filmu Anna Franková.

Miluji tě
i když
nevím
jak vypadáš

mraky slunce zakryjí
letní déšť
duha nad námi
všechno zmizí

sněhová bouře

černobílý film
železné dráty
kovové hradby
vězni víry
židovské hvězdy
na srdci
železné závaží

nenávist proti ní

nechápu
nevyznám se

někoho zabila?
je to snad zlodějka?

stůl v restauraci
opuštění
chybíš tam
kam sis
vždycky sedala
……………………………
sirény volají
letadla bomby přiváží
svobodu přes mrtvé
vlajky a praporce pro slávu

kam zmizela
ta obyčejná láska
chlapecky nevinná

válka ze mě netvora udělala……..

tebe netvoři zabili.
Autor Vlk v rouše, 08.05.2009
Přečteno 356x
Tipy 29
Poslední tipující: labuť, colorka, lucajda89, Nergal, Bíša, Severka, Mbonita, Psavec, kikis, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kniha paradni, ale film jeste lepsi. Hodne drsny, hodne pravdivy, hodne smutny.

09.05.2009 23:55:00 | colorka

me se libila...tip

09.05.2009 00:42:00 | Nergal

mám přečtenou i knihu...a film...jsem viděla zatím první část...

ta holka byla opravdu třída...

08.05.2009 19:05:00 | shakespeares

zajímavé...

08.05.2009 18:23:00 | Házté

Taky se mi občas sta, že ve mně film zanechá tak silný dojem, že pak napíšu báseň :o)

08.05.2009 18:09:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí