Něco se vloudilo...

Něco se vloudilo...

Anotace: něco se vloudilo a nechce to vypadnout...Asi splín... nebo strach? Těžko říct..

Sbírka: Ztreceno v minutě ticha

Něco se vloudilo do cesty
mých lehkých iluzí a snů
a z očí kanou protesty,
jen dokud nezhasnu.

A písek na jazyku šustí,
až uši bez vyzvání šílí,
i když mě jednou strachy pustí,
stejně mi život krátil žíly.

Něco se vloudilo do ohybu ruky,
a teď tam vrní v dřímotě.
A tváře mlčí, nahlas, bez odmlky,
drtíc má ústa v samotě.

A oči temně, v šeru jasu,
vyřkla ta tichá klapnutí,
kdy řasa, letmo líbá řasu
při obscénním mrknutí.

Něco se vloudilo do vlasů
tanečnic z hotelových lůžek,
mých plánů, které v rozhlasu,
hrají na krev tupých nůžek.

A má duše, milostnice,
zapletla se s Moranou,
která šeptá od kostnice,
že mé touhy nevstanou.
Autor Egretta, 08.05.2009
Přečteno 423x
Tipy 31
Poslední tipující: Dota Slunská, jitka.svobodova, PANGÁSIUS, Flamy, Isquieasuus, Vlk v rouše, jedam, Tempaire, Evžen Bizon, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st...krásný

05.01.2010 00:42:00 | PANGÁSIUS

Povedená..:D tleskám

10.05.2009 23:38:00 | Tempaire

jako doteku hra

09.05.2009 16:14:00 | Radek.oslov.Šafárik

Když řasa letmo líbá řasu...

08.05.2009 21:07:00 | Bernadette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí