Trpaslíci

Trpaslíci

Anotace: trpaslíci... jací jsou...

Malý trpaslík, však velké srdce v něm,
duše tvořená kamenem.
Poklady pod zení skryté,
do trpaslíkovi mysli vryté,
nikdo jiný nezná.

Pevná vůle, paličarost,
pravá trpasličí ctnost.
Dar silného hlasu,
v ruce smysl pro krásu,
nikdo jiný nemá.

Nájít čistého zlata žilu,
vložit do úderu správnou sílu,
vybrousit diamant
či rozžhavit ocel,
nikdo jiný neumí.
Autor Martin Němeček, 09.05.2009
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí