Divadlo

Divadlo

Anotace: ...

Život je divadelní hra
jejím režisérem je Osud
všichni jsme herci co improvizují

Nezáleží na tom zda nad hlavou je slunce nebo mrak
záleží na tom jak si hrál dosud
jen někdo patří k těm co milují

Nejsou stanovená pravidla
jen je nutné rozlišovat co chce srdce a co rozum
někteří jsou smíšci jiným po tvářích slzy často stékají

Hrajte jak bozi,vy, obyčejní lidé,
dělejte co se vám zamane,
nemusíte se bát,
jen co vy budete chtít se opravdu stane.

Pospěšte si, čas je omezený,
je nutné vše stihnout včas,
to představení nesmí svým koncem ztratit lesku,
až spadne opona, pak je pozdě,
nedopusťe aby jste skončili tak podivně,
bez ovací, bez potlesku.
Autor Zuzanka.D, 10.05.2009
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vím ,že nedokážu správně vyjádřit myšlenky,neumím použít správná slova,mám s tím problémy a jediná možnost je pořád mluvit a používat jazyk,jenže to jde těžko.

12.05.2009 18:22:00 | Zuzanka.D

Něco mě zaujalo,ale většina moc ne.Myšlenka dobrá,ale..

10.05.2009 14:07:00 | Dullsinea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí