Milý příteli

Milý příteli

I když Tě neznám, přece cítím Tvoji sílu.
Ruce, co mne posunují dál.
Odvahu, co po mracích oblohou posíláš.
Slyším zdálky Tvůj hlas,
který mne konejší, přivolává pocit štěstí .
Nemusím Tě spatřiti, existuje vnitřní napětí.
Nejsem zloděj energie ani se nelepím na paty,
jsem ta, co srdcem žije, čeká štěstí za vraty.
Stačí mně jen škvírka v plotě, malá jiskra naděje,
miluji svůj život a své věrné přátele.
Ty k nim patříš, k Tobě vzhlížím, čistě a nevinně.
Díky Tobě moudřím, milý příteli, hravě a vesele.
Autor devcatko z jetele, 10.05.2009
Přečteno 452x
Tipy 16
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kallkaa, BARBYE, Kapka, Dullsinea, Holis, WAYWARD, Bíša, Paulín, januve, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná báseň, doufám, že přítel četl...

22.05.2009 23:02:00 | NikitaNikaT.

Tahle básnička jako poklona musí udělat radost každému.

15.05.2009 10:59:00 | BARBYE

Pěkné vyznání.
Musí mít z tebe radost.

10.05.2009 21:11:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí