Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: o pochopení sebe samé....

Kdo jsem?
Jsem bojovník.
Bojovník za život?
Bojovník za smrt?
Bojovník za mír?
Bojovník za svobodu?
BOJOVNÍK ZA PROSTOR PRO MOU DUŠI.
Bojuji láskou?
Bojuji nenávistí?
BOJUJI SVOU VLASTNÍ FANTAZIÍ.
Tak kdo jsem?
Jsem závoj z mlhy?
Vlaji ve větru?
Máčí mě déšť?
PADÁM DO ZABLÁCENÝCH LOUŽÍ A ZTRÁCÍM SVOU ČISTOTU.
Kdo tedy jsem?
Jen jeden ze zápisů v seznamu lidstva?
Jen jedno číslo z miliard?
Jen další tvář, kterou zahlédnete na ulici?
PŘÍZRAK MARNĚ HLEDAJÍCÍ POCHOPENÍ VE VŠEDNÍM SVĚTĚ.
Autor Andy Darcness, 10.05.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: TAORA3
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když mi bylo o pár let mín,cítila jsem přesně to samé...

11.05.2009 19:43:00 | TAORA3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí