7.5.2009

7.5.2009

Anotace: z pohřbu spolužáka

Holky bulí
a chlapy mačkaj palce
ty věnce pohřební
přez slzy někde v dálce
jsou před očima mžitky
pár lavic malotřídky
za zády pozůstalých
do dna si pijí hořka kalich

Na housle šmrdlání
a proslov jako z pásky
ač zvyklej na výprasky
direkty na bradu
tohle jsou fauly ze zadu

Holky bulí
a chlapy tajně taky
jak žáčci před tabulí
na nebi bílý mraky
se jako puzzle skládaj
a mně slova nenapadaj
snad jenom říct
než propijeme zbytek žoldu
...jestli tam jsi
tak pozdravuj Oldu...
Autor zenge, 10.05.2009
Přečteno 230x
Tipy 17
Poslední tipující: ziriant, Rolnička, labuť, Psavec, WAYWARD, Mbonita, Zpátky, Mario de Janiero, Květka Š., Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...soustrast!

10.05.2009 20:17:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí