lennon.lennon.lennon....

lennon.lennon.lennon....

Červánky nad Prahou
přihlížej k večerním smutkům.
ty a já
jsme oddělený světy,
nezajímáme se,
nevězníme se.
//chci tě//

Zdi pokreslený tulipánama,
chtěla bych ve sklenici zakonzervovat
tvý srdce a tvůj penis.
A pak bych se ti smála.
Bad girls go nowhere.
//A co?//

Kluk v bílý košily //měla modrý proužky!!//,
krabička bez cigaret,
noc bez milování,
ráno bez kafe.

Kluk v kavárně,
naše pohledy protnutý
bílým slunečním paprskem
dělaj, že se nepotkaly.
Kluk s buřinkou mi nabídl svý rámě
a já...
... odmítám.

Lennon. Lennon. Lennon.
//Citrón. Citrón. Citrón.//
A sádrokartónový srdce-
,,Mandarinko! MANDARINKO! M A N D A R I N K O!“
/Mlč, hlupáčku/

Kluk s kytarou,
na kterou prší,
pod tíhou kapek praskaj struny
a on se loučí.
/zavírám oči./
Odjel.
Do Francie.
//!//
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: qpal, pavlis, kikis, TAORA3, Fighting Dreamer, Vodoměrka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí