Turbulence

Turbulence

Anotace: Turbulence slov o turbulencích života...

Jsem příliš starý na štěstí,
Přespříliš mlád na smutek,
A přesto mám stále obojího nadbytek

Smrt drtí železnou pěstí
Z nám neznámých pohnutek -
Však co víc jsme než na jatkách dobytek?

Není v tom už nic víc,
Chci ale přesto vyvodit,
Proč stejně jak smrt bolí nepřítomnost Tvá

Překrásné, přesto nic -
Je pro nás těžké pochopit
Že když zhasneme v pokoji, všude je tma

Je těžké chápat, proč
Láska nás bere útokem
A pomeranče chutnají nejlépe vždy uvnitř

V mých rtech své smoč,
Smíš podvádět úskokem
Lásko, smrti, ať jsi cokoli, žádám Tě - mé dny jitř
Autor Paulie, 10.05.2009
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé dílko je lehce myšlenkové, působivé.

24.05.2009 09:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí