osudná chvíle

osudná chvíle

Anotace: ...svojí milované sestře, která měla dneska šílený štěstí...

plujem si životem
čas neví co s námi
obrazy malujem
-a v širé dáli
píseň kdos tiše hvízdá:

když plnoletost slavíš,
strážny archanděl to skousne,
-kdejakou kravinu ti schválí
v naději že poučení dojdeš
dokud je s Tebou a smí Tě chránit

Jenže...

smlouva Ti v rukou hoři
vodnnatý oči-pro slzy nevidí
archanděl odsloužil si svoje
/jak je svět bezcitný/
...a odchazí

prach se na obzoru zvířil,
gumy po štěrku uhaní v dál
příkop se před očima zjevil
-náraz ...
....a pak uz jen tma...

/telefon na poličce zvoní,
tak agresivní, naléhavej tón,
šepot svědkův večerem tu zazní,
chvilku je ticho...nádech---

jen tlukot splašeného srdce,
-bije jak o závod
je v tuhle chvili ruchem,
a svět opět nabíra krok.
Autor Shnecek, 11.05.2009
Přečteno 386x
Tipy 16
Poslední tipující: Kapka, Badya, Dilla, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., sarycek, Psavec, 6thSun, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevim,co dodat...tak smutný a zároveň nádherně napsaný...

12.05.2009 22:01:00 | sarycek

zajimavé

11.05.2009 13:06:00 | al-pacino

Strhující!

11.05.2009 11:01:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí