Nicota..

Nicota..

Anotace: .

Na ulice jako už po sté
padá tma a smutek.
Úzkost a nicota, naši hosté
doprovází nás.

Oči marnivých se třpytí
a lačná ústa je užírají,
jako mor - nemají zbytí,
tam u nebeských bran.

Na mou duší jako už po sté,
padá žal a ironie.
Nemám sil sbírat slzy hvězd,
potápí mne hravá agonie.

Propletené hlavy stromů
se jako myšlenky košatí
na prahu bolestí snů
až se do prázdna vytratí.

Do ozvěn slepých nářků
v tichu hladových -
srdcí po lepším zítřku
co na šírém moři schnou.
Autor Roger, 11.05.2009
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenullinka, Bíša, al-pacino, 6thSun, Raziel PsyDearth Characith
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí