Lesní bandita

Lesní bandita

Anotace: Psáno na objednávku. Protože si u mě nikdo básně neobjednává, musel jsem si ji objednat sám.

A už nemám nic
co by jsi chtěl víc?
nic nemám sic
pistole, pic !

hlaveň od té pistole
mi rozšklebila se
přesto mám na stole
divoké prase

to zas jednou se
najím dosyta
ne, já nejsem prase
já jsem nesyta

žádná elita
lesní bandita
však ne již vrah
nemusíte, lidé, mít už ze mě strach

ale nemyslete si
všechny penízky hezky odevzdat !
Autor Šantir, 11.05.2009
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: Santinan Black, divoska_jaja, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příjemné a čtivé.. Budu muset mezi Tvé výtvory zabloudit častěji.

05.05.2011 12:52:00 | Santinan Black

Můžu si tě přidat mezi oblíbené autory? Napiš mi vzkaz.

16.05.2009 22:30:00 | TheTruffle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí