Zranění

Zranění

Hleď žádný hezký květ,
již nepřijel spasit svět...

Jen moru hlasy,
pronesly údivem krásy,
zloději,
do rukou falešné spásy....

Nejen zhouba a smrt ji provází,
také nadějí do říše zkázy,
otupělým mečem vrážejí,
do srdce co krvácí...

Až znakem mocné víry,
vyhubí ze zoufalství
původ špíny - otroctví...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 11.05.2009
Přečteno 220x
Tipy 8
Poslední tipující: Sleepwalker, 6thSun, Meriel, Zdenek, labuť, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí