Kapky deště ...

Kapky deště ...

Anotace: Už zase prší..

Kapky deště bubnují do oken
a já? Dívám se ven..
Dívám se ven se zasněným pohledem..

Chtěla bych být kapkou deště, co letí volným pádem a pak spadne na tvou tvář..
Dotýká se tvojí kůže a pak? Možná zemře na tvých rtech…možná…však to znáš..

Dívám se z okna a přemýšlím..
Proč vlastně prší?
Proč prší a ty cítíš kapky v dlaních svých?

To pláče nebe, pláče nad chováním lidí..
Otáčejí se k sobě zády…Je to jen v nich.. ale kdo z nich se za to stydí?
Autor batůžek na motorku, 11.05.2009
Přečteno 366x
Tipy 17
Poslední tipující: malá slečna, divoska_jaja, slečna.závist, už ne pernikova princezna, Bíša, Házté, floreciente, WAYWARD, Radek.oslov.Šafárik, Stoneman, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prší, abychom se mohli více radovat ze slunce a duhy...;) Moc pěkné

11.06.2009 16:54:00 | slečna.závist

Tahle je fakt krásná!

20.05.2009 20:04:00 | už ne pernikova princezna

..píšeš hezky !!..ST !

11.05.2009 19:40:00 | Házté

ty kapky se nestratí
a naději vratí

11.05.2009 19:23:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí